Snart kan vi flytta in

God dag bloggen! Hoppas att allt är bra med er och att ni inte har det för stressigt med era arbeten. För mig är det ganska lugnt på jobbet som tur är med tanke på att det är betydligt mer stressigt här hemma. Vi håller på att packa ihop alla saker för vår nyproduktion är snart klar vilket innebär att vi om bara någon vecka har ett nytt hus att flytta in till i Borlänge. Så det är lite omvänt just nu, när man går till jobbet så kan man slappna av lite och inte behöva tänka så mycket på allt arbete som väntar när man kommer hem. Jag kan säga att det har varit några vändor i mitt huvud angående vår nyproduktion och bygga hus, därför är det väldigt tur att man har en fru som har hjälpt mig igenom de tillfällena då jag har fått lite kalla fötter. Det är ett stort beslut att bygga hus och jag är en person som gillar att tänka igenom sådana besluta alldeles för många gånger, oftast kommer de värsta tankarna när allting redan är igång och det inte finns någon återvändo. Just nu känns det dock ganska så bra, jag känner att läget är under kontroll och att det var ett bra beslut som jag och min fru tog. Men det kan vända fort ska ni veta, om någon dag så kan jag få stress och känna att det här kanske går helt åt pipsvängen. Innerst inne vet jag dock att det här är den absolut bästa lösningen och det finns egentligen ingenting att oroa sig för. Det är ganska ofta som man oroar sig i onödan, framförallt jag. Jag tycker det ska bli riktigt skönt att få flytta in i en nyproduktion, det kommer kännas som vårat hem redan från början. Solen skiner i Borlänge och jag ska nog ta mig en glass i det vackra vädret.