Jag kunde äntligen börja bygga min bastu

God dagens alla härliga människor där ute, hoppas dagen rullar på som den ska. Något som rullat på som bara den för mig är bygget av bastun nere vid sjön, detta är tack vare företaget Härnösand Sundsvall Transport AB som har hjälpt oss att frakta virke med en kranbil i Sundsvall.

Då jag är född och uppvuxen i Finland har jag bastun nära hjärtat, tyvärr fanns det ingen bastu i det hus jag och frugan köpte för ett par år sedan så jag fick ta det i egna händer och bygga mig en. Jag visste att det skulle bli ett hårt och tungt arbete men det är helt och hållet värt det eftersom det skulle resultera i en bastu jag kan njuta i flera år framöver. För att ens kunna börja bygga min bastu behövde jag få allt virke till tomten, vilket jag såg som ett av de största problemen. Det var ett problem tills det att jag fick reda på att man kunde få hjälp med en kranbil i Sundsvall, det blev genast så mycket lättare att få allt virke där jag behövde det. När allt material väl var på plats kunde jag äntligen börja bygga. I dagsläget står jag med en färdig bastu nere vid vår personliga brygga, jag kunde verkligen inte vara nöjdare än vad jag är idag eftersom jag kan basta när jag vill. Att få hjälp av en kranbil i Sundsvall är det bästa valet jag gjort då jag inte behövde krångla med att frakta virket själv, jag fick hjälp på ett snabbt och enkelt sätt.