Bygga om nere i källaren

Tjenare bloggen! Jag är riktigt sugen på att hitta på någonting här i hemmet och det kan vara vad som helst, men jag vill väldigt gärna ta fram min lilla verktygslåda och hitta på något häftigt. En tanke jag har är att plock fram mina kunskaper inom bygg och renovera om hela källaren, gör det till ett riktigt sällskapsrum med lite häftig inredning och någon piltavla eller liknande. Jag var hemma hos en kompis som bor fem hundra meter från mig i Vetlanda. Han hade renoverat om sin källare och gjort det riktigt schysst där nere. Han hade bland annat byggt en bastu och sen slängt in en jacuzzi, dessutom hade han byggt en bar. Det var som en hel spaavdelning där nere och jag måste säga att jag är väldigt sugen på att göra något liknande. Dock vill jag inte ha någon bastu eller så, utan jag vill ha det lite mer sportigt. Tänk er att ha det lite som en sportbar där nere, det hade varit något. Men då kommer det krävas betydligt mer än bara mina kunskaper inom bygg, min kompis som byggde om sin källare kan säkert hjälpa till. Han är betydligt bättre än mig på att bygga. Jag tänker mig en bar, en piltavla, en teve och kanske ett biljardbord. Det är precis vad jag ska göra och även fast det lär krävas mycket tid och arbete så kommer det i slutändan blir bra. Jag kommer ha den bästa källaren i hela Vetlanda. Innan det påbörjas något som har med bygg att göra så måste jag rensa ut allting som ligger där nere nu, bara det kommer ta sin tid. Däremot är jag ledig imorgon så jag har gott om tid på att göra det, sen får vi se när jag påbörjar renoveringen av källaren.